Ga naar hoofdinhoud

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt telefonisch een afspraak maken.

Telefoonnummer:  010-70 452 40
Bereikbaar van:  08.00-12.15/12.45-16.30 uur
Adres: Haringvliet 72
3011 TG, Rotterdam
E-mail:  afspraak@dermahaven.nl

Wat neem ik mee bij mijn eerste afspraak?

Als u voor de eerste keer in de DermaHaven komt, wordt u vriendelijk verzocht een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Routebeschrijving en kan ik parkeren?

Routebeschrijving
Van de A16/E19 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel (afslag 25). Vervolgens volgt u de borden Rotterdam Centrum. U rijdt circa 3 km langs het water (Maas); bij de derde verkeerslichten ziet u rechts  Dermahaven (schuin tegenover voormalig zwembad Tropicana).

Openbaar vervoer
Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. DermaHaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de metro stapt u uit bij metrostation Oostplein (loopafstand naar de Dermahaven is ca. 300 meter) of bij metrostation Blaak (loopafstand ca. 10 minuten). U kunt ook met tram 21 of 24 gaan en stapt u uit bij de halte Oostplein. Plan uw route met de online OV routeplanner.

Parkeren
U kunt in de omgeving van DermaHaven betaald parkeren aan het Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand tot ziekenhuis ca. 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot de DermaHaven ca. 200 meter). U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas of creditcard of uw mobiele telefoon. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie over de parkeertarieven in Rotterdam en kentekenparkeren.

Elektrische Haventaxi ‘de Sleeptros’
Elektrische Haventaxi ‘de Sleeptros’ vervoert patiënten en bezoekers naar DermaHaven.

U kunt opstappen op

-metrostation Oostplein

-de parkeerplaats bij voormalig zwembad Tropicana

-bij de Havenpolikliniek op Haringvliet 2 (voormalig hoofdgebouw Haven ziekenhuis)

De taxi rijdt op werkdagen tussen 08.30 tot 16.30 uur. Voor het aanvragen van ‘de Sleeptros’ belt u met 010 – 404 38 88. U kunt ook vragen naar de mogelijkheden voor vervoer van en naar uw huis binnen een straal van 5 km.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het is belangrijk dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar vóórdat u naar de afspraak komt. Als uw verzekeraar geen contract heeft met de DermaHaven, betaalt u mogelijk een deel van de kosten van uw behandeling zelf. Als er wel een contract is, hangt het van uw polis af of u de behandeling vergoed krijgt. Bij bepaalde polissen worden de kosten van uw behandeling in DermaHaven niet of slechts gedeeltelijk vergoed. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en informeer tijdig bij uw verzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Voor iedere specialistische zorg,  in elk ziekenhuis of zorginstelling, heeft u een eigen risico.

Folders

Hieronder vindt u de folders van Dermatologie. Om onderstaande folders te kunnen downloaden heeft u Adobe Reader nodig. Op de site van Adobe kunt u gratis Adobe Reader downloaden.

Nederlandse vereniging voor Dermatologie en Venerologie
Website van de beroepsvereniging van de Nederlandse dermatologen.

De huidfederatie
Een samenwerkingsverband van elf patiëntenverenigingen voor een bepaalde huidziekten.

Het huidfonds
Een onafhankelijke stichting die zich inzet om huidziekten te bestrijden.

Dermatologie
Voor informatie over de huid, huidaandoeningen, behandelingen, huidverzorging en dermatologie.

Huidziekten
Voor informatie over huidziekten.

Kanker.nl
Kanker.nl is een online community voor mensen die geraakt worden door kanker. Een plek waar (ex‑)patiënten, naasten, personen met erfelijke belasting of nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast is er in de uitgebreide bibliotheek informatie over verschillende kankersoorten, behandelingen en gevolgen te vinden. De bibliotheek wordt continu aangevuld met actuele (medische) artikelen en bijdragen over aanverwante onderwerpen.

Onze klachtenfunctionarissen zijn ing. P. Plak en dr. S.C. Flohil

Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent over de geleverde zorg, dan kunt u dat ons laten weten. U kunt dit bespreken met de betrokken arts of een van onze klachtfunctionarissen. Onze klachtfunctionarissen zijn ing. P. Plak, algemeen manager en dr. S.C. Flohil, medisch manager.

 Indien u wenst een klacht in te dienen, dan kunt u gebruik maken van ons klachtenformulier. U kunt dit formulier zenden naar klacht@dermahaven.nl of per post naar

DermaHaven
t.a.v. klachtencommissaris
Haringvliet 72
3011 TG Rotterdam

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brochure klachtenopvang voor patiënten en onze klachtenregeling.

Opvragen medisch dossier

Indien u graag inzage en/of een afdruk wenst van uw medisch dossier, neem dan contact met ons op. Wij sturen u dan de procedure die u dient te doorlopen.

Bereikbaarheid buiten de openingsuren

Ondanks het feit dat wij ons uiterste best doen om complicaties te voorkomen, zou het toch kunnen dat u hinder ondervindt. Indien dat gebeurt buiten onze openingstijden raden wij u aan contact op te nemen met de spoedeisende hulp van het Erasmus MC (vraag naar de dienstdoende dermatoloog): 010-704 01 45.

Back To Top