skip to Main Content

DermaHaven is een polikliniek, ontstaan uit het Havenziekenhuis met hetzelfde team van dermatologen en ondersteunend personeel. DermaHaven is een 100% dochteronderneming van het Erasmus MC.

In DermaHaven kunt u terecht voor alle soorten huidbehandelingen. Er werkt een vast team van acht dermatologen. Zij geven u deskundige medische zorg en eerlijk advies op maat.

Alle dermatologen zijn in dienst van het Erasmus MC en zullen waar nodig de academische expertise van het Erasmus MC inzetten.

sfeer_DSC6054-3
Een aantal van onze dermatologen hebben zich 
toegelegd op de volgende aandachtsgebieden:
  • Huidkanker
  • Eczeem, psoriasis
  • Hidradenitis suppurativa (ontstekingen in oksels, onder de borsten, liezen en billen)
  • Vulva-klachten
  • Aandoeningen in het ‘zwembroekgebied’ zoals lichen sclerosus, eczeem, jeuk
  • Voorstadia van anuskanker
  • Tropische aandoeningen bij bijvoorbeeld zeelieden en reizigers
  • Spataderen (flebologie)

Bij elke behandeling kan u rekenen op uitstekende zorg met aandacht voor uw persoonlijk verhaal.

Onze missie

DermaHaven staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs.

Onze diepste overtuiging is dat we de zorg beter kunnen maken en gezonde mensen zo lang mogelijk gezond willen houden. Gedreven en nuchter zijn we daarom altijd op zoek naar vernieuwing, naar de beste diagnostiek en behandelmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid en preventie. Maar innoveren alleen is geen doel op zich. Door te innoveren willen we de gezondheidszorg vooruit helpen. Professionals die door het Erasmus MC zijn opgeleid verbinden de nieuwste wetenschappelijke inzichten met praktisch handelen, zodat patiënten en mensen met een zorgvraag hier optimaal van profiteren. Innoveren en goede bejegening gaan bij  DermaHaven hand in hand. Onze visie geeft een ambitieus beeld van wat de DermaHaven in 2018 wil zijn en wat onze meerwaarde is.

Onze visie

Zichtbaar Beter

De dingen die we doen willen we als DermaHaven zichtbaar beter doen. We werken hard aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen en maken voor onze patiënten, studenten en andere belanghebbenden zichtbaar wat we doen en waarin we excelleren. Samen de gezondheidszorg zichtbaar beter maken.

Kernwaarden

Verantwoordelijk, Verbindend en Ondernemend. Dat zijn de basisprincipes van de DermaHaven. Ze staan niet op zichzelf maar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ondernemend zijn in de Dermahaven kan bijvoorbeeld alleen als je dat verantwoordelijk en in verbinding doet.

Onze ambities en doelen

Wij werken vanuit onze missie aan het realiseren van visie en ambities. Keuzes maken is daarbij noodzakelijk. Daarom hebben we ambities en doelen gesteld die we de komende vijf jaar willen bereiken. Deze geven focus en richting aan ons handelen.

Leidend in meer waarde toevoegen
Een organisatie met een herkenbaar profiel

Back To Top
Close search
Zoeken