skip to Main Content

Afspraak maken?

Bel dan met onze polikliniek. Om een afspraak te maken heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts. Zonder deze brief kan de afspraak niet gemaakt worden of zijn de kosten voor eigen rekening. Deze dienen voorafgaand aan het bezoek betaald te worden.

DermaHaven

Afspraak of vragen:
010 – 404 34 17

Bereikbaar van:
8.00-16.30 u

Haringvliet 72
3011 TG Rotterdam
Email: info@dermahaven.nl

Wat neem ik mee? Verwijsbrief  en legitimatie  en verzekeringspas

Routebeschrijving

Van de A16/E19 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel (afslag 25). Vervolgens volgt u de borden Rotterdam Centrum. U rijdt circa 3 km langs het water (Maas); bij de derde verkeerslichten slaat u rechtsaf naar de Oostmolenwerf. Sla linksaf naar de Haringvliet. Na 240 meter aan de linkerkant op de hoek met het Achterharingvliet is het gebouw van de DermaHaven op Haringvliet 72.

Openbaar vervoer

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. DermaHaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de metro stapt u uit bij metrostation Oostplein (loopafstand naar de Dermahaven is ca. 300 meter) of bij metrostation Blaak (loopafstand ca. 10 minuten). U kunt ook met tram 21 of 24 gaan en stapt u uit bij de halte Oostplein. Plan uw route met de online OV routeplanner.

Parkeren

U kunt in de omgeving van DermaHaven betaald parkeren aan het Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand tot ziekenhuis ca. 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot de DermaHaven ca. 200 meter). U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas of creditcard of uw mobiele telefoon. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie over de parkeertarieven in Rotterdam en kentekenparkeren.

Elektrische Haventaxi ‘de Sleeptros’

Elektrische Haventaxi ‘de Sleeptros’ vervoert patiënten en bezoekers naar DermaHaven.

U kunt opstappen op

-metrostation Oostplein

-de parkeerplaats bij voormalig zwembad Tropicana

-bij de Havenpolikliniek.

De taxi rijdt op werkdagen tussen 08.30 tot 16.30 uur. Voor het aanvragen van ‘de Sleeptros’ belt u met 010 – 404 38 88. U kunt ook vragen naar de mogelijkheden voor vervoer van en naar uw huis binnen een straal van 5 km.

Back To Top
Close search
Zoeken