Ga naar hoofdinhoud

Afspraak maken?

Bent u al bekend bij ons en wilt u een vervolg afspraak maken, bel dan onze poli.

Ben u een nieuwe patiënt of heeft u een nieuwe dermatologische klacht dan zullen wij u, na ontvangst van de verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist, binnen enkele dagen telefonisch benaderen voor het maken van een afspraak.

Bent u verwezen maar heeft u geen zorgverzekering in Nederland, dan ontvangt u een voorschotnota. Na betaling hiervan zullen wij u benaderen voor een afspraak.

DermaHaven

Afspraak of vragen:
010 – 70 452 40

Bereikbaar van:
08.00-12.15 en
12.45-16.30 uur

Adres:
Haringvliet 72
3011 TG Rotterdam
Email: info@dermahaven.nl

Meenemen:
Geldige legitimatie!

Openbaar vervoer

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. We zijn goed bereikbaar via bus, metro, tram of trein. Plan uw route met de online OV routeplanner.

Parkeren

U kunt in de omgeving van DermaHaven betaald parkeren aan het Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand tot ziekenhuis ca. 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot de DermaHaven ca. 200 meter). U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas of creditcard of uw mobiele telefoon. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie over de parkeertarieven in Rotterdam en kentekenparkeren.

Back To Top